Checka ut

Nyduschad och saligt fräsch i stoort vitt badlakan med doft av Cacharels "Amor amor". Förutom lingerie, pour femmes!, är jag galen i parfymer... Mmmm...


Vyn från rumsfönstret à la motell.

"Universum står alltid på drömmarens sida." -Coelho

Annecy in my heart

Måste erkänna att Annecy är en romantisk, gemytlig, vänlig och genuint mysig stad. Nedan en fotokavalkad från igår.

Adonis restaurant med libanesisk mat blev kvällens mål. Inga problem med att få vegetariskt. "Cafe" som ingick var inte vårt kaffe utan smaksatt vatten, typ varmt rosenvatten. Personalen var oerhört omtänksam och vänlig.


Väldigt franskt enligt mig, ej enligt herr P.

Nyss pratat med min musa. Fortfarande ont. Läkning pågår...

Fit for fight - how to sell men's underwear


Kom igen!

Till alla damer och herrar...
män och deras under.


Hmmmmmm.....

Nedan en hårigare variant från Hanes...


Sexigt? Mja... NOT!Hur man också kan sälja men underwear.


Självfallet även via FEMMES.


En annan Golden Globe vinnare var filmen "The Hangover". Hann Du inte se den på bio. Hyr den! Stora leenden med bland annat Bradley Cooper. Nedan postern och lite klipp.


Ditt och datt


Utsikt från dojon, Goshindo mästarens kontor där jag tillbringade sex!!!!!! timmar igår i väntan på nytt rum. Nå, ska inte klaga. Det gick ingen större nöd på mig eftersom jag fick surfa fritt på nätet.


Kvällen avåts på "Café 201" med live band. En rider club i en enorm lokal typ träloge med Harley Davidson åkande rundmagade tatuerade kalhjässade män i 40+ åldern. (Tordes ej fotografera herrarna i fråga.)En FBI helikopter hängde över scenen där bandet tog på sig lösskägg till ZZ-låtarna och en halverad NY-taxi prydde rummets mitt. Omgiven av 90 % inhemska rednecks slank den generöst tilltagna och vällagade texmexmaten ner. Inga höjda ögonbryn för vår önskan om vegetariskt. Veg. fajitas och enchilladas. Till det en lokal Merlot.

Strax ut i solen för promenad ner till Gamla stan. Musan vill ha en sjal, ego jeans och vad ska jag hitta till Totte?
Vad livet känns lättare med lite solsken!Toppen att Robert Downey Jr fick en Golden Globe för sin Sherlock Holmes-gestaltning. Gillade hans spontana? tacktal.

Voilà G STAR RAW JEANS.

Denna söta larv fann vi i machésalladen på Leader Price supermarket, Thonon. Vi kidnappade den för ett tryggare? liv i vår kompost.

NJUT NUET!

Förfryser i FrankrikeTrodde jag skulle kunna njuta av att surfa via wifi i hotellet men ack, nej! Checkade in via automat utanför entrén och fick rum 107 i källaren, trångt som en munkcell, sängar kyskt isär. Ingen garderob, inte en tavla. Rummet stinker rök. Kan bara inte vara där!

Herr P fnyser, svär och förbannar. Hotellet är bemannat först efter kl 17 och fullbelagt. Han vägrar flytta om vi inte får pengarna tillbaka, dessutom är dojon några steg bort. så jag får handskas med det. Han tvår sina händer. Tack för det!

Hoppas på snar läkning för musans knä. Tror aldrig jag bett så mycket och intensivt.

Sugen på att köpa G Star Raw jeans.

Polarvinter i Sverige läste jag. Svinkallt här med. Lätta flingor singlar ned på frusen mark. Inget här som tinar, tyvärr.
Jobbar inte över helgen. Första ledigheten på sju år. Trist spendera den med en kylig fransman, tillika make. Citerar Sagan: Bonjour tristesse!

Dagens Coelho:
Det är aldrig för sent att uppleva drömmarna.

Framtiden är nyckfull, den styrs av beslut som tas här och nu.

Ska samla ihop mig och min franska. Peppad av "He had it coming..." ur "Chicago". Hade med mig dvd:n. Alla där ute ni är unika och vackra inside out. Glöm aldrig det.

Je toutes/tous embrasse!/FAB

Rufsiga tankar

Solstrålar genom fönstren viskar om vår.Gillar reklam som står för vad den gäller...


Ansikten... Christopher Walken, vädur, har ett som talar. 

Strul med rehabinskrivning för musans knä. Hon i Strasbourg. Jag strandad i Thonon och herr P ute och valsar med Betty, bilen. Lite lagom stressad.

Alla därute. Kram/FAB

Bloggar och Crying men


Robert Downey Jr
Surfar runt. Wow, så många, så mycket intressant, så lite tid... Ska jobba för internet i huset. Turistbyrån är trevlig men the slope, backen upp till stan, i all sin lutning har mindre tjusning i snöfall och minusgrader. Livsfara eller dödsfara som de uttrycker det i la France. Ni är underbara alla där ute i cybern!


"Nye" James Bond Daniel Craig
Sam Taylor Woods foton bl a "Crying men"-serien får illustrera idag.
Mäns sårbarhet.
No blue tears Ed Harris.


Matrix tårar à la Laurence Fishburne.


Nano, nano Robin Williams.


Don't lie to me, Tim Roth.

Annars är Sam T Wood mest känd för Kate Moss-bilden nedan.


Till något helt annat. Varför ska kvinnor vaxa när uppenbarligen inte män gör det?!

Hmm...
Snöbollskramar från FAB
och Tottelini
Du är saknad!

Kirrat professorn!


Så borrades bankfackslåset upp i Dijon och vad hittade vi då där bland schweiziska frimärken och mynt, garantibevis på tvättmaskinen mm... Jo, en liten guldtacka på 24 karat ett kilo tung. Plötsligt har vinden vänt och musan kan opereras av professor, inte av hans assistent vilket herr P hotat med, och min oroliga hönsmammasjäl känner sig lugnad. Endast det bästa är gott nog åt mina barn. Tror jag delar den känslan med de flesta föräldrar.


Fortfarande kallt undet taket ca 8 grader inomhus där jag sover. Brrr.

Planering inför musans operation. Vi är ifrån varandra ca 14 dagar i värsta fall tre veckor om hon behöver längre rehabiliteringsträning. Det tar ca 7 timmar genom motorvägarna i Frankrike och Schweiz. Det är snöigt, kallt och halt. Stackars Betty, bilen, får slita hårt.
Vi kom nästan inte iväg till Dijon igår eftersom vi har sjötomt, blev den enkelriktade slingriga grusvägen med 30° lutning snabbt frusen och utan vinterdäck vill inte hjulen ta fäste. Herr P girade in på Mussolinis ägor och vänstra bakspegeln flög av. Det fick hackas och grävas ett spår innan det bar av. Stackars musan i baksätet fick höra herr Ps tirader och våra gräl. Vi ska skilja oss bestämde vi men så blev vi “vänner” igen efter hemkomsten, så nu vet vi/jag varken ut eller in. C’est la vie.

Kram och en stor kopp hemmagjord varm choklad med kanel och kardemumma önskar jag alla och envar./FAB

That's life

Blev utskälld efter noter idag. Jag råkade tvätta före kl 20.15 på kvällen då den lägre taxan sätter in. Herr H skrek och gormade så jag upplyste honom om att jag inte pratar med människor som skriker åt mig. Han framhärdade dock att det var det enda rätta att göra eftersom jag uppenbarligen inte förstod annars?! Manlig eller fransk logik? Ännu ett äktenskap i slaskhinken. "L’impression de donner beaucoup sans recevoir" har installerat sig permanent i mitt hjärta. Ingen tvåsamhet bara total isolering. Skrämmande. Jag vill ha en relation i totalitet med “high maintenance”.
 
Försöker ta till mig:
“Let go” - “Live in the moment without expections” - “Enjoy life as it is” - “Everything works out”...

Nicolas Hulot är en fransk dokumentärfilmare, väldigt ekologiskt orienterad. Slötittade på “Ushnaia nature” om Indien och Nepal som visades i lördags. Nuddade min tabugräns när en nomadkvinna från högländerna runt Himalaya parallellt ammade sitt spädbarn och en moderslös killing. Gränsen mellan människa och djur är närmast raderad i Indien med omnejd. Survival above all.


Bulgaris nya reklamkampanj har en bar Julianne Moore i Rembrandskt sken.
av fotograferna Mert Alas och Marcus Piggot.
 


 

http://www.wearepopslags.com/wp-content/uploads/2010/01/DG_madonna-490x367.jpg

Anna  Magnani

Madonna leker Anna Magnini i Dolce & Gabbanas vårsession.
 
 
Cartiers Collection les must lilla gepard?unge talar till mig i all sin lekfullhet.
 
http://www.corbi-lei.fr/wp-content/uploads/2009/11/Cartier-Les-must-1.jpgLily Allen är en av Karl Lagerfeldts muser.
Mycket Audrey Hepburn typ “Breakfast at Tiffany’s”.
 
 

Ser fram emot lite nya filmer “Nine” baserad på musikalen med samma namn, “Sherlock Holmes” med Robert Downey Jr och “I love you PhillipMorris” Jim Carrey’s nya.


Såg om en av mina favoritfilmer igår “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” med just nämnde Carey. Herr H suckade och gick in i ett annat rum. Musan uppskattade den dock. Quotes ur filmen:
“I erased u first!”
“Blessed are the forgetful, for they get the better even of their blunders.” Nietzsche
“How happy is the blameless vestal’s lot? The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind. Each prayer accepted and each wish resigned. “ Alexander Pope

Önskar mig en borsalino. Lärde mig uppskatta hatt i somras efter att ha fått en Billabong i strå.


RSS 2.0