Lo & Behold


Bättre dotter finns ej. Svenskt godis, ok, danskt!

Trist ute...


Vad varje kvinna borde ha i hyllan!

Graffiti vid Place des arts. Ganska avancerat...

Min ensamma men soliga Långfredag. Saknar min musa!!!

WILD HEARTS CAN'T BE BROKEN...

Eller hur?!Uppe arla hängde tvätt ute för första gången i år.
En timme senare kom...
regnet. And then?En känd restaurangskola ligger i Thonon, men kan inte begripa vad dessa framtida kockar letar efter. Knappast tryffel bland all hundbajs. Frankrike är hundens förlovade land med världens lataste mattar och hussar! Maskrosor att ha i sallad trodde herr P. Maskrosor heter pissenlit på franska direktöversatt - kissa i sängen.Detta kallar jag fåglar med rivstart! Taget sju i morse.Barbapappa betyder sockervadd på franska. Tydligen hör de påsken till.


Mina kids för tio år sedan i Pildammarna, Malmö dvs 2000. Vart tog åren vägen?
Älskar och saknar er.
Totalt alltid.
Always & evermore.
Ja, min musa tar med mig chokladpulver men när är en annan femma...
Tottelini vilken underbar sälhälsning
på din blogg.
Säl pga kalhygget?
Ni är som sagt bara BÄST!
Ha världens bästa påsk! Med tusentals påskpussar och äggpickning.


Thonon laddar så smått upp för karneval den 11 april.

FASHION IS FULL OF CHIC

Nos destins sont liés. Sans nature, pas de futur Galerie photo

Fondation Nicolas Hulot : Sans nature, pas de futur Galerie photo

http://www.nauconsultants.com/blog/images/hippodame_big.jpg
Viss reklam slukar jag direkt. Allra helst med budskap. Fondation Nicholas Hulot (FNH.org) och Defipourlaterre.org ovan.

Nya tidningar ges ut titt som tätt. Testat de första sju numren av "Envy" men föredrar franska "Grazia" så det lär inte bli fler. Förra veckan kom nummer ett av nya "Be" ut. Känns som ännu en "Envy" och helt onödig. Lite supermarketkänsla dvs massvis av samma vara med nästan identiskt fodral.

Musan har snaggat ena sidan av sitt hår och stortrivs. Love her.

http://ironthumb.files.wordpress.com/2008/07/final-fantasy-13-a1.jpg

Shibbysonen lever sitt liv med nya "Final fantasy" PlayStation3 (- bör jag förbanna att jag och Micke köpte SuperNintendo till kidsen på kära 90-talet? -)  med ödestigra numret XIII, fäktning och fotboll. MFF firar 100 år så i år brinner han än mer för sitt lag.

http://sketchyart.files.wordpress.com/2009/03/angel1.jpeg

Tydligen ska det satsas på änglar nu efter alla vampyrer. Herr P älskar svenska "Släpp den rätte in". Tomas Alfredssons film heter "Morse" i la France och är otroligt populär. Hamnar  högt hos filmkritikerna som bästa film det senaste åtiondet! Inte illa. Själv tycker jag den är för Roy Anderson i färgskalan.

http://lotusbrooklyn.files.wordpress.com/2009/12/42522629.jpg

Dieter för vegetarianer. Atkins veg. variant "VATKINS" och The Kind Diet av skådisen Alicia Silverstone. Varför inte? Snart sommar.
http://www.aikido-moselle.net/docum/images/manzoku.gif
Tillfredsställelse heter MAN ZOKU på japanska. Deras call/escort girls fotograferas med en hand framför ansiktet, vilket tilltalar och lockar japaner än mer. De gillar att suga lite på karamellen, överraskningsmomentet förhalas i det längsta tydligen... Medan vi i väst vill veta vad vi betalar för, få valuta för pengarna...

"Only God my dear can love you for yourself and not your yellow hair." -  Yeats
Detta citat med anledning av att jag alltid inom mig hatat att bli uppskattad för mitt yttre på bekostnad av att negligeras för mitt inre... Masochistiskt värre då att gifta sig med en fransman... Jag sover numera i arbetsrummet...

Såg "Alice i Underlandet"  à la Tim Burton. För mycket Disneyfilm och Jeanne d'Arc med för få gags och inget gore. Gillar dock hans värld även i 3D. Helena Bonham Carter, hans fruga, är suverän som "Queen of Hearts".

http://www.zath.co.uk/wp-content/uploads/2009/06/alice-in-wonderland-helena-bonham-carter-queen-of-hearts.jpg

Kram, kram en masse...

Calvin Klein 9 countries9men

Males in underwear... vem röstar ni på? Det går att rösta patriotiskt svenskt...
9 Countries 9 Men - 1 winner - The search is on.. YOU decide who wins!

 

Who will be the winner of a top male modelling contract with Select Model Management and a luxury trip for 2 to South Africa? You decide.
Gå in på http://www.9countries9men.com och rösta!

Annars... påsken nalkas i Frankrike.

Love/FAB

"Je suis un serial lover" - Quentin Mosimann
Quentin vann franska Idol, Star Academy, för något år sedan.

New tatouage
Nackpartiet på densamme...

 Sur son dernier album, «Exhibition», le vainqueur de la Star Ac' 7 privilégie les sons electro-pop. PHOTO MAX ROSEREAU
Nytt album "Exhibition" på väg.

Vegetarian är jag, mot päls med...
Nedan lite "reklam" från likar.

http://celebrity-mania.com/images/files/00010943.jpg


http://www.staralicious.com/wp-content/uploads/2007/09/alicia-nudepeta-1.jpg

http://www.ecorazzi.com/wp-content/uploads/2008/07/corey_peta.jpg

jennapeta.jpg

Den senaste PETA-kampanjen med David Navarro.

Dave Navarro nude PETA
Rock on...Lots and lots of love till Era alla.

Snart ny design via musan, vars knä blivit bättre efter professor Jaegers magic touch.


Vår i luften! Signing off för solstrålepromenad.
FAB

Iskallt


Kylan har slagit till igen även i den lilla stad jag bebor här i Frankrike. igår var det fyra grader i sovrummet. Brrr... Vinden ligger på och le chalet är mer ett illa isolerat sommarhus än en vinterlya i alperna.

Petit chalet, tidigare "the coffin", numera "pc" tar sakteliga form inuti. Ska välja takfârg (blir två grå toner) till badrummet och beställa badrumsskåpet idag.


Fontänen där vi oftast hämtar vatten i Thonon.Mer Tim Burton.

http://irismediadesign.com/carlene/Blogger/B_2009_06_22_Alice_Burton_02.jpg
Kidsen gillade "Alice" ser fram emot premiären i la France.


Rastlös. Sitter mest av tiden eftersom tekniken är usel på linjen. Den har alltid varit dålig men sedan december som skrivet USEL! Först ett enormt eko för kunden medan jag hör normalt, sedan kopplas samtalen inte till min telefon utan kunden kan ringa i evighet och jag har ingen aning (samtalet ska kopplas bort efter fyra signaler för kundens del om jag inte svarar) och nu kopplas samtalen direkt till mig utan att jag får meddelandet om att det rör sig om ett arbetssamtal. Puh! En vink att sluta.

OPTIMISM ÄR ETT VAL!

"La revanche des hérissons"/Igelkottarnas revansch

Hérisson à Evian
...möts man av vid entrén till Evian.

"La Ville d'Evian vient de décrocher le premier prix du concours "Les plus beaux ronds-points de France", organisé par le magazine Matériel et Paysages. Le décor "récompensé" se situe à l'entrée d'Evian, sur le rond-point de la MJC.  Intitulé "La revanche des hérissons", le rond-point primé se veut un hommage à ces petits congénères souvent victimes de la route. En guise de gros lot, les services techniques ont reçu une tondeuse autoportée." Le Messager

Musan försvann tillbaka till snöiga Sweden den 23 februari. Ensamt. Försöker hålla ställningarna. Någon form av vapenstillestånd har infunnit sig dvs jag sköter mitt så gör Hängpatte sitt. Allt mindre upplevs tillsammans.

Grannarna, Mussolini och Flashing Tits, ryktas, dvs ta det med en nypa salt..., ha skickat sin Gremlin till « La Prairie » ett exklusivt madhouse för avdankade rockstars och miljonärer också ett sätt att bli av med besvärliga avkommor. Tydligen befinner sig autodidakta artisten A's make, syster till en av grannarna (Kofi Annans ex-bodyguard som är en billig kopia på Sylvester « Rocky » Stallone med färgat hår, protein från Sydamerika och en ny röd Alfa Romeo) en gammal bekant till herr P, där titt som tätt. Grubblerierna blir för svåra efter perioder med mjuka kanter avtrubbad av absint och ensamseglingar över Atlanten.

Så mycket är ej vad det ser ut att vara i Frankrike; skenäktenskap (finns tydligen vita och grå varianter), otrohet, ménage à trois... Alla dessa spel gör mig blasé. Orkar inte bry mig längre. Som svenskfödd är jag för seriös och ärlig för detta land där allt tycks vara ett korrupt spel för gallerierna. Inget är genuint mer än fromage och vin rouge à la campagne.

http://www.ville-evian.fr/page/images/culture/Affiche_exposition_Cocteau.jpg

Funderar på att se Cocteau-utställningen i Evian.
Saknar kidsen. Enormt mycket!
RSS 2.0